Jamsessie / Open Podium de Monden

  • gratis

Doe ook mee!

Elke 2de zondag van de maand is er Jamsessie / Open Podium in Multi Functioneel Centrum de Badde, in Nieuw-Weerdinge (eerste kruisdiep oz 9). Muzikanten laten verschillende soorten muziek horen aan het aanwezige publiek. Iedereen is van harte welkom om te komen spelen of te genieten van al het live muziek en tevens is de bar geopend voor diverse drankjes en snacks!

Meedoen? Zing jij of ben je een drummer, gitarist, bassist, toetsenist of speel je een ander instrument? Kom dan mee doen! Ook beginnende bandjes zijn welkom om te komen spelen deze middag. Het gaat niet perse om live muziek, begeleiding met mp3 of backing track behoort ook tot de mogelijkheden. Het gaat niet om hoe goed iemand is, maar om de ervaring en gezelligheid! Met elkaar op een laagdrempelige manier muziek maken en opdoen van podiumervaring is het doel.

We willen op de jamsessie met name beginnende muzikanten de mogelijkheid bieden om een nummer(s) te laten horen. Afhankelijk van wat je wilt neem je teksten en/of akkoordenschema’s mee en overleg je met de sessieleider om te kijken of er andere muzikanten met je mee kunnen spelen. Er is tijdens de sessie een backline aanwezig. Wel graag zelf je blaasinstrument(en) meenemen.

Aanmelden heeft de voorkeur, maar spontaan optreden is natuurlijk ook mogelijk!
Tijdstip: 13:30 uur – 18:00 uur (13:00 uur is de zaal open)