hippo fun en speeldagen

  • vanaf 10:00
  • 7,-

Tijdens de herfstvakantie kunnen de kinderen wederom weer genieten van de Hippo Fun en Speeldagen in Hampshire Emmen. Van maandag tot en met vrijdag biedt Hippo o.a. springkussens, kinderdisco, sportclinics, ballenbak tv- en kleur hoek en een aparte playzone voor de kleinsten. Elke dag is er een ander programma, aangeboden door diverse partners van Hampshire. Zo bieden HVC, E.H.S. ’85, FC Emmen, Tennisschool Koning, All About Dance en Pencak Silat een sport clinic aan. Het doel van Hippo is om kids te laten bewegen en plezier te hebben terwijl ze een leuke dag beleven samen met hun vriendjes en vriendinnetjes tijdens de herfstvakantie.

Het begint op maandag 23 oktober tot en met vrijdag 27 oktober, elke dag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Hippo’s programma per dag is te vinden op de facebookpagina HippoFun. Hier is ook de mogelijkheid om gratis kaarten te winnen, door mee te doen aan een like, deel en win actie.

Voor kinderen is de toegang €7,00; op vertoon van een Hippo flyer is de toegang €5,00. De flyers van Hippo zijn o.a. verkrijgbaar bij Jumbo Emmen en Klazienaveen, Op = Op, Mc Donalds ’s Emmen, De Wielerdieler en Top1Toys Ter Apel.                                                                                                                                                    Ouders en begeleiders hebben gratis toegang tot het evenement, en kunnen plaats nemen op strategisch plekken en genieten van koffie, thee of iets lekkers. Hampshire Emmen beschikt over gratis WIFI.

 

 

Een kinderfeestje geven tijdens Hippo is ook mogelijk, dit is samengesteld door de afdeling sales van Hampshire Emmen. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 0591-642002 of via email sales.emmen@hampshire-hotels.com. Bij hen kan men ook terecht voor meer informatie of voor vragen over het programma.