GreenDrinks

  • vanaf 16:45

We gaan in november een kijkje nemen bij de “basis” van nieuwe technologische ontwikkelingen en van nieuwe, innovatieve bedrijven die in de toekomst Maatschappelijke Verantwoord (met aandacht voor Milieu en Mens) gaan Ondernemen. Steeds meer zijn we ons er van bewust, dat je qua nieuwe technieken van alles kunt verzinnen, maar dat er altijd een hechte ”basis” aanwezig moet zijn om er een succes van te maken. En met die “basis” bedoelen we dan goed opgeleide medewerkers.
 
Sinds een paar jaar hoort de duurzame technische technologie middels DCTech tot de wereld van techniek, waarvoor Drenthe College opleidingen verzorgt. Naast de info over het project “GAS2.0” kunt u op de 16e ook kennismaken met andere projecten; zoals: - COLLALL (een goede, veilige en duurzame lijm op basis van biobased grondstoffen),  - de PLASTIC RECYCLESTRAAT, - de bouw van een DUURZAME FIETS, - DUURZAME DOUCHE.

Programma:
16:45 uur Inloop
17:00 uur Welkom/opening
17:10 uur Presentatie door Henk Lukken, Manager DCTech  
18:00 GreenDrinks met hapje/drankje.
19:00 uur Einde.
 
Hoe aan te melden?
Nieuwsgierig naar de inhoud van projectplan GAS2.0, naar de andere innovatieve projecten van DCTech wat dat voor u, uw bedrijf, uw omgeving kan betekenen? 
Meldt u dan via mail voor deze GreenDrinks aan bij info@greendrinkszod.nl.
Het maximum aantal deelnemers is vooralsnog gesteld op 50, dus wees er snel bij, want VOL=VOL en zoals bekend, leden hebben een preferente positie bij aanmelding.