Emmen on wheels 2018

  • Emmen

Driedaags voertuigevenement in het hart van Emmen Centrum! 

Vrijdag 14 september: ​Drive in bioscoop
Zaterdag 15 september: Intocht en Oldtimer camping! 
Zondag 16 september: Grote voertuigen show en kofferbak/warenmarkt (11.00-17.00 uur)

Vrijdag 14 september:
Drive in bioscoop, een enorm scherm wordt opgesteld en vanuit de auto kan de klassieker Gone In 60 Seconds worden bekeken.
De vertoning van de film is tevens het startschot voor het evenement Emmen on Wheels. Er is ruimte voor ongeveer 1000 bezoekers. Een exacte ticketprijs moet nog worden bepaald. De film begint rond 21.45 uur. 'Dat is afhankelijk van de stand van de zon'. Overigens hoef je de film, niet vanuit je autostoel te bekijken: de organisatie overweegt nog zelf een aantal stoelen neer te zetten voor mensen die zonder heilige koe komen.

Zaterdag 15 september:
Oldtimer camping! Zaterdag zal op de stadsvloer weer de oldtimer camping geopend worden!
Ieder met een oldtimer caravan of camper mag deelnemen, geheel kosteloos! Rond de klok van 12:00 zal een bonte stoet van ongeveer 60 voertuigen onder begeleiding van de drumband Fortissimo de stadsvloer oprijden. Na een korte tour zal voor de Tourist Info de camping opgebouwd worden. Gedurende de dag kan er gekeken worden in deze authentieke caravans en campers, in de avond is er vanaf 21:00 live muziek aanwezig!

Zondag 16 september:
Voertuigshow! Zondag is het moment dat er ruim 400+ voertuigen Emmen in komen rijden en iedereen producten en voertuigen komt showen! Dit kunnen zijn; trucks, motoren, auto's, tractoren, brommers, oldtimers, legervoertuigen, race/sportcars, trikes, enz.  Tevens zal er live muziek aanwezig zijn en een grote kofferbakmarkt! 

Meer informatie op de website van Emmen on Wheels