Duits - Nederlandse Cultuurconferentie

Op dinsdag 17 februari organiseert het Centrum Beeldende Kunst Emmen samen met  Kulturnetzwerk Koppelschleuse Meppen, Kunsthalle Lingen en Emsländische Landschaft e.V. een Nederlands-Duitse Cultuurconferentie op de prachtige locatie van het CBK Emmen.

De conferentie is bestemd voor iedereen met interesse voor cultuur, die woont of werkt in de Eems Dollard Regio. Deze conferentie is het vervolg op de cultuurconferentie die op 18 november plaats vond bij de Koppelschleuse Meppen in Duitsland.

Kansen en mogelijkheden voor kunst en cultuur in de Eems Dollard Regio
De vraag die centraal staat tijdens de conferentie is: Welke kansen en mogelijkheden voor grensoverschrijdende samenwerking zijn er voor culturele instellingen en belanghebbenden in de Eems Dollard Regio? In het ochtendprogramma komen praktijkvoorbeelden aan de orde, ’s middags zijn er workshops en worden de subsidiemogelijkheden uitgelegd. Kijk voor het volledige programma in de bijlage met uitnodiging.

Aanmelden
Deelname aan de conferentie is gratis, aanmelden kan door een e-mail te sturen naar cbk@emmen.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met 0591 68 58 20