Drents blijspel: "Loekie, Loeks, de serveerster"

  • Huizingsbrinkweg

Op zaterdagavond 7 maart 2015 speelt "Toneelgroep Noordbarge" in het Terra aan de Huizingsbrinkweg in Noordbarge een nieuw Drents blijspel: "Loekie, Loeks, de serveerster" van Hendrik de Vries. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Korte inhoud van het stuk:
Bij de familie Brummel krijgen ze gasten. Twee dames uit het westen. Griet, de vrouw des huizes, heeft geen hulp. De buurvrouw, die er regelmatig over de vloer komt, stelt voor, dat haar zoon Johan maar moet helpen. Johan voelt daar echter niets voor. Als de vriend van Johan, Loeks langs komt, krijgt Johan het idee, om van Loeks, Loekie te maken. Dat daar dolkomische taferelen uit voortkomen, is wel duidelijk. Als blijkt, dat de dames ook nog goed kunnen zingen en Johan ook over een goede stem beschikt, zorgt dat voor een leuke afsluiting!

Regisseur : Jan Goeree
Souffleur :  Sandra Moddemeijer

Kaarten en aanmelden
Kaarten zijn € 5,- p.p incl. koffie of thee bij aanvang. Aanmelden kan via jannekeluikens@gmail.com met je naam en adres en aantal personen. Vooraf kaarten kopen bij Lientje Weggemans, Kruisstraat 5, Noordbarge, tel: 617071 of aan de zaal voor aanvang van de voorstelling. Consumpties in de pauzes € 1,-.

De toneelgroep is in 1937 opgericht in Noordbarge.
Kijk voor meer informatie op de website van Toneelgroep Noordbarge.