Diep Triest in concert met De Bazuin

De feestband Diep Triest komt naar Schoonebeek op zaterdag 11 april. Waar Diep Triest normaal gesproken in grote feesttenten speelt zal zij nu met muziekvereniging De Bazuin gaan optreden in de sporthal. Een bijzondere combinatie zo mag gezegd worden!

Sporthal de kampen wordt deze avond omgetoverd tot ‘feesttent’, dit betekent slechts een beperkt aantal zitplaatsen, maar vooral gelegenheid om te dansen en een gezellig avondje uitgaan!

Vanaf acht uur zal een DJ u in feeststemming brengen waarna Diep Triest met De Bazuin het podium rond negen uur zal innemen. U kunt gelijk meedansen op nummers zoals; Mexico, Brandend Zand en Manuela.

Tijdens het concert is er voldoende gelegenheid om gezellig met elkaar aan een statafel de sfeer en meer te proeven want de bar is de hele avond geopend.

Rond elf uur zullen Diep Triest en De Bazuin door haar repertoire heen zijn waarna een DJ u weer zal vermaken met zijn muziek.

De Bazuin is bijzonder trots op het feit dat Diep Triest hen geselecteerd heeft uit een groot aantal Drentse orkesten. Diep Triest doet in 2015 een aantal concerten met muziekverenigingen uit Drenthe waarvoor slechts 9 verenigingen zijn uitgekozen, o.a. uit Emmen, Ruinen en De Wijk en De Bazuin dus.

De Bazuin nodigt u hierbij dan ook van harte uit om eens te komen kijken en luisteren naar een andere kant van een muziekvereniging!

Zaterdag 11 april bent u daarom van harte welkom in Sporthal De Kampen in Schoonebeek vanaf 20:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Markant en in de kantine van VV Thriantha en kosten € 12,50 per stuk. Aan de kassa kosten de kaarten € 15,00 per stuk. Donateurs hebben recht op € 2,50 korting op vertoon van hun donateurskaart.

Tot ziens op 11 April!

Bron: Weiteveen.info