Derde editie van Tollyfest bij De Foxel te Emmer-Compascuum

  • vanaf 20:00
  • 5

MMER-COMPASCUUM – Zaterdag 19 november zal de derde editie van “Tollyfest” plaatsvinden bij Dorpshuis De Foxel te Emmer-Compascuum. Het festival werd door vrienden en familie bedacht n.a.v. het overlijden van Metalfreak Martin “Tolly” Thole.

Tolly, een Metalfreak in hart en nieren, overleed aan de gevolgen van kanker. In 2014 vond de eerste editie plaats in “The Foxel” in Emmer Compascuum. Net als voorgaande jaren zal er een deel van de opbrengst naar een goed doel gaan. Dit jaar is dat Stichting Joëlle’s helping hand. http://joelleshelpinghand.nl/stichting-joelles-helping-hand/

Ook zullen we dit jaar stil staan bij het overlijden van die andere Rocker uit Emmer Compascuum. Nico Jepma overleed eerder dit jaar aan dezelfde rotziekte. 3 bands zullen deze avond een potje stevige hardrock en heavy metal voor jullie spelen en wel “Chainz” , “Burning” en “Sad Iron”.

SAD IRON – legendarische heavy metal band die in 1984 “Total Damnation” uitbrachten en onlangs werd alsnog na 30 jaar het tweede album “The Antichrist” uitgebracht. BURNING – Burning speelt voor de tweede keer in De Foxel. Ditmaal om hun laatste album te promoten die inmiddels zo’n 800 keer wereldwijd over de toonbank ging. CHAINZ – De beste hardrock coverband van Emmen en omstreken!

Kaarten te reserveren a 5 euro p.p. bij Martin Trip 06 48521714 en/ of Jan Engelkes 06-51596584

Meer info is te vinden op het Tollyfest facebook event https://www.facebook.com/events/564763227050179/