Dans ONTMOET, dans VERBINDT!

‘dans ONTMOET, dans VERBINDT!’  door No Label Dans & Theater Producties in MFC De Deele in Emmer  Compascuum van 14.00 uur tot 15.30 uur.

Invulling van het project

NO-LABEL in de persoon van Marjan Oostmeijer zal 6 keer een bewegingstheater workshop verzorgen in de verschillende locaties. De workshop duurt 1½ uur. Hierbij worden (ter inspiratie en/of onderwerp) gedichten van William Shakespeare, die ondermeer bekendheid geniet  door vertolking van zijn toneelstukken die jaarlijks in het openluchttheater van Diever worden gespeeld,  als thema gebruikt.

 

Opzet van de workshops

¾ uur                    Een swingende dansles met herkenbare muziek voor iedereen (mobiel en/of niet mobiel)

ca. 15 min            Pauze

¾ uur                    Bewegingstheater met behulp van de gedichten van William Shakespeare

 

Vervolgplan

Op een later moment, als een vervolg op het project 6*6, bestaat de optie om met een selectie van de geïnteresseerde cursisten vanuit de verschillende locaties, samen te werken aan het maken van een voorstelling/presentatie.

 

Shakespeare

De wens is daarbij dan ook om dit project in de toekomst uit te bouwen naar een voorstelling/presentatie met senioren uit de gemeente Emmen. Gedacht wordt om een tournee van c.a. 3 à 4 keer te organiseren in verschillende locaties en/of bij festiviteiten. Waarbij gebruik gemaakt wordt van te selecteren gedichten van Shakespeare.  Met eventueel ook de mogelijkheden van gebruik van kostuums van het Shakespeare theater in Diever. Al dan niet aangevuld met een lezing over het werk van William Shakespeare.

 

In dit project zijn er mogelijkheden om multidisciplinair te gaan werken. Artistieke eindverantwoordelijkheid berust bij NO-LABEL dans & Theaterproducties.

 

Voor nader contact:

 

Marjan Oostmeijer

0591-644977/06-42820888

marjan@no-label.org