Crypto's, Bitcoin en Blockchain

  • Emmen, Growing Workplace

Crypto's, Bitcoin en Blockchain
Bovenstaande woorden vliegen je tegenwoordig iedere dag om je oren maar.. wat is het?.. en hoe werkt het? Voor veel mensen is het allemaal een beetje ‘Black-magic’ want je hoort weliswaar veel praten over blockchain maar niemand legt uit wat het is en wat je er eigenlijk mee kunt doen (en als dat al benoemd wordt dan meestal heel erg vaag). Daar gaan we bij Growing Knowledge verandering in brengen!

De spreker
Deze avond komt blockchain-expert Adri Wischmann van Kennispoort Drenthe laten zien dat het onderwerp helemaal niet zo verschrikkelijk complex is als het lijkt. Het motortje waarop Bitcoin, Ethereum en andere cryptomunten draaien is slim in elkaar gezet maar je hoeft er echt niet voor naar de universiteit geweest te zijn om het te doorgronden. Hij zal in kleine stapjes uitleggen hoe het onder de motorkap werkt, wat het kan en ons meenemen in een aantal voorbeelden waar Blockchain al gebruikt wordt.

Nee, deze avond gaat dus niet over "hoe je snel rijk wordt met Bitcoin" maar je snapt hierna wel wat je allemaal met blockchain-technology zou kunnen doen en hoe dat de wereld in de toekomst kan gaan veranderen.

Programma
Welkom vanaf 19:00 uur
Start presentatie om 19:30 uur
Borrel vanaf 20:30 uur    

Growing Knowledge
De avond wordt georganiseerd door Growing Knowledge. Growing Knowledge daagt mensen uit om na te denken over interessante thema’s die voor veel mensen nu nog als een ver van m’n bed show voelen. Je ontmoet nieuwe mensen, je leert én wordt geïnspireerd; onder het genot van een hapje en een drankje. Het eerste drankje wordt u aangeboden door Growing Knowledge.

Kaarten en consumptiemuntjes zijn tevens aan de deur verkrijgbaar, let op! Pin only.

Datum en tijd
Dinsdag 13 maart 2018
19:00 tot 22:00 uur

Waar?
Growing Workplace
Baander 4
7811HJ Emmen

Aanmelden kan via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-growing-knowledge-cryptos-bitcoin-blockchain-42704976735