Color Run Emmen

  • 10:00 tot 12:00

Doe jij mee aan de eerste Color Run in Emmen?

De Color Run is een FunRun van 5 kilometer door het centrum van Emmen die je hardlopend, wandelend, huppelend of dansend mag afleggen, waarbij je op meerdere plekken door Color kanonnen ondergedompeld wordt met diverse kleurpoeders.
En bij de start en finish krijgen runners (en toeschouwers?) ook de volle laag! De 5 gelukkigste kilometers van de wereld! Wie geen kleur wil bekennen kan naar de "clean area".

Het is een run zonder prijzen en winnaars, just fun!
Bestel ze nu en verzeker je van jouw deelname aan de eerste Color Run in Emmen.

Voor € 22,50 doe jij mee en ontvang je een startbewijs, een exclusief Color Run Emmen T-shirt, een zonnebril, een mondkapje en een zakje kleurenpoeder bij de finish.

Speciaal voor onze jonge runners van 5 tot en met 8 jaar is er een kortere afstand van 2 kilometer. En kinderen tot en met 4 jaar mogen altijd gratis mee (in alle gevallen enkel onder begeleiding van een ouder/begeleider die ook kan volstaan met een Kidsrun-ticket, minimaal 1 ouder/begeleider per 'bestelling').

De Kidsrun (zonder Color Run Emmen T-shirt) kost € 12,50. Wil je toch een T-shirt voor je kind(eren), dan kan dat natuurlijk ook (one size). 

Omdat het geen wedstrijd is, is het natuurlijk ook erg leuk om samen met je kind(eren) lekker die 5 kilometer af te leggen. Dus als je je kind(eren) tot en met 8 jaar mee wilt laten doen aan de 5 kilometer, mag dat natuurlijk ook (mits onder begeleiding van een ouder/verzorger en in bezit van Tickets voor de 5 kilometer).

Aansluitend vindt de eerste editie van het 'Indian Summer Village Festival' in de oude dierentuin plaats. 
Totaal Happening a la Woodstock!

Let op: Voor vragen over dit evenement kunt u zich wenden tot de organisator van dit evenement:
Colorrun Emmen, te bereiken op info@colorrunemmen.nl .