Circus Bossle in Klazienaveen

  • Oude Marktplein
  • 10,- p.p.

Circus Bossle komt van woensdag 9 augustus tot zondag 13 augustus naar Klazienaveen op het Oude Marktplein.

Op woensdag is de voorstelling om 18:30 uur, op donderdag en vrijdag beginnen de voorstellingen om 18:30, op zaterdag is de voorstelling om 17:00 uur en op zondag om 14:00 uur.  De voorstelling duurt ongeveer 1,5 uur, inclusief de pauze. 

Circuskaravaan

Maar liefst vijf generaties van de familie Bossle reizen er mee met de bonte circuskaravaan. Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Vele oh’s en ah’s klinken als een prachtige Palamino-hengst de piste binnen komt draven. Naast paarden zijn er pony’s, ezels, lama’s en zelfs een dressuur met dwerggeitjes.

Naast de vele dieren spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns komen meerdere keren de tent binnenrollen om jong en oud te laten gieren om hun grappen en grollen. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde; Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen.

Circus Bossle
Circus Bossle