Boo at the Zoo 2018

  • Emmen, voormalig dierenpark Emmen

Een lugubere tocht op een unieke locatie die Nederland rijk is: Het terrein van voormalige dierenpark Emmen. Sinds het vertrek van de dieren is het terrein allesbehalve verlaten geraakt. Zombies, Gedrochten, Geesten en ander Gespuis deden er hun intrede. Overdag ver weggestopt onder in de gangenstelsels die het park nog steeds rijk is. Echter na sluitingstijd van dit openbare park gebeuren hier dingen waar een normale bezoeker slapeloze nachten van zou krijgen! Tijdens Boo at the Zoo (BatZ) geven we jou de kans een kijkje te nemen in deze wereld. En wel na sluitingstijd van het park.
Nb. Voor deze lugubere tocht kun je kiezen uit vier starttijden tussen 18:30 tot 22:30 uur. Deze tocht leidt je in kleine groepen langs/door en zelfs onderdoor het oude Dierentuinterrein, aangegeven met rode lampjes.

De wachttijd voor vertrek kan oplopen tot maximaal een uur. Dit wachten zal echter allesbehalve saai zijn.
Het evenement is geschikt voor jongeren en volwassenen. Adviesleeftijd is vanaf 10 jaar en tot 12 jaar sowieso onder begeleiding van een volwassene. Bestel nu je ticket en betaal slechts €10,- met vroegboekkorting. Normale prijs is €15,-

Er is een maximaal aantal kaarten per avond beschikbaar. En afgelopen jaar waren alle kaarten al in de voorverkoop uitverkocht. Dus wees op tijd. Wil jij met je vrienden en/of vriendinnen een schrikbarende avond meemaken? Bestel dan nu je tickets hier bij Eventics.