Boerenrock & roll

  • Dorpshuis de Foxel

Boerenrock is hot! Cowboyhoeden, bretels, veel bier, feestende boeren en buitenlui. Op zaterdag 11 april staan in Emmer-Compascuum de Høksons en de Rockstieren op het programma.

De Høksons
De Høksons hebben het er druk mee: schuurfeesten, festivals, zalen... het ene na het andere podium wordt bestormd en het publiek blijft verrukt achter. Het repertoire van de Høksons bestaat uit zowel oude vertrouwde covers van Nederlands bekendste boerenrockband Normaal als pure boerenrock uit eigen brouwerij. Voeg daaraan toe een energieke live show vol enthousiasme, humor en vrolijkheid en je hebt het antwoord op de vraag waar deze band haar succes vandaan haalt.

De Rockstieren
It's only Rock & Roll and we like it! De Rockstieren kunnen niets anders… én willen ook niets anders! Een echte, ouderwetse rock & roll band met ‘gewoon’ drums, bas , gitaar en een maffe zanger ervoor. Dat zijn de Rockstieren. Lekker "recht toe recht an" bekende Rock & Roll nummers uit binnen- en buitenland. Iedereen kan ze meezingen. En meezingen dat doen ze onder het genot van een lekker glas bier.

Zaterdagavond 11 april 2015:
Boerenrock & Roll in Dorpshuis "de Foxel".