Bluez' MM in Rue de la Gare

  • vanaf 16:00
  • Rue de la Gare

Stop een aantal muzikanten uit populaire bands uit Emmen in één ruimte en je krijgt een geweldige bluesband. Denk dan aan bands uit vroegere tijden als Shamrock, Nameless, Roadhouse en Black Lake. Een naam was ook snel gevonden: Bluez’ MM, dat staat voor blues uit Emmen. Het eerste optreden was ook snel geregeld. Op zondagmiddag 11 februari staat de band in café Rue de la Gare in Emmen.

De bandleden zijn Rob Stoker op toetsen, bassist Jan ter Stege, gitarist Fokko Lindeman, drummer Johnny Middelveld, saxofonist Jan Kruise en zangeres Kelly Kruise. Ze beginnen met Bluez’ MM aan een muzikale reis met een koffer vol ervaring. Die ervaring leidde ertoe dat het spelen van bepaalde soorten muziek te inhoudsloos werd. Ze zochten naar meer diepgang en identiteit en kwamen gevoelsmatig uit bij blues gerelateerde muziek.

Bluez’ MM brengt blues-ballads met kippenvel, spannende zangduetten tussen Jan en Kelly, dampende bluesrock, overgoten met een vleugje soul, gemixed met mooie solo’s op sax, gitaar en piano.

Het extra zondagmiddagconcert is op 11 februari tussen 16.00 en 19.00 uur. De toegang is gratis.