Biobased Business Event Emmen

Op zoek naar nieuwe business mogelijkheden? Nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in de (groene) kunststoffen, biocomposieten, de vezels en garens? Kom op dinsdag 17 maart 2015 naar het Biobased Business Event Emmen! Een dag voor én door ondernemers over Groene Chemie. 


Dit event verbindt ondernemers, uit Nederland en Duitsland. De belangrijkste doelen zijn:

- het ontdekken van nieuwe business mogelijkheden;
- het realiseren van samenwerking tussen ondernemers, het onderwijs en de overheid;
- ​het delen van kennis van vandaag en morgen;
- en ondersteuning vinden voor het vermarkten van producten en materialen.

De beursvloer, inspirerende showcases, interessante pitches, presentaties en de mogelijkheid voor matchmaking geven hier invulling aan. 

Aanmelden

Meld u aan! Heeft u een product, materiaal of halffabricaat dat u wilt laten zien aan ondernemers uit het netwerk? Meld u dan kosteloos aan voor de beursvloer!

Bent u een nieuwsgierige of startende ondernemer en heeft u affiniteit met Groene Chemie? Meld u aan en laat u informeren!

Ook het onderwijs (MBO, HBO en Master) is vertegenwoordigd om een optimale verbinding tussen toegepast onderzoek en onderwijs, en het bedrijfsleven te faciliteren. Wilt u uw werknemer van de toekomst ontmoeten. Ook dan geldt; meld u aan!

Meer informatie

Locatie van het event is het Emmtec Industy & Businesspark in Emmen. Van 9.30 uur tot 17.30 uur is de fabriekshal uit 1952 dé plek bij uitstek om ondernemers te ontmoeten.  

Een beursplaats is kosteloos. Er zijn 50 plaatsen beschikbaar. Meld u daarom snel aan want op = op. De toegangskosten zijn € 35,- (excl. BTW), dit is o.a. inclusief koffie/thee, lunch, drankjes en een hapje. De diverse programmaonderdelen zijn afzonderlijk van elkaar te bezoeken. Voor meer informatie over het programma en/ of aanmelden (is verplicht i.v.m. de locatie) ga naar www.greenpac.eu/event

Live op BNR Radio

Luister op 17 maart vanaf 13:30 uur naar BNR Radio, live vanaf het Biobased Business Event.

Klik hier voor het BNR Radio fragment over Biobased Business Event.