Bijeenkomst over geheugenfitness

Op dinsdagmorgen 10 maart is er van 10.00 -12.00 uur in Bibliotheek Klazienaveen een bijeenkomst over geheugenfitness. De bijeenkomst staat o.l.v.  Ina Naayer en Lies Klijn, activiteitenbegeleiders van Zorggroep Tangenborgh. Zij laten zien hoe u uw hersenen en uw geheugen kunt trainen. Dit doen ze met taal, rekenen, logica, ruimtelijk inzicht maar ook d.m.v. samenwerken en beleving van eigenwaarde.

In de Dillehof wordt een cursus “Denktank” gegeven in kleine groepjes van ongeveer 6 deelnemers. Deze groep komt 1 keer per week samen op een vaste dag en op een vast tijdstip met een vaste begeleiding. De cursus duurt ongeveer 6 weken. Tijdens de bijeenkomst van 10 maart in Bibliotheek Klazienaveen maakt u kennis met deze activiteit. Ina Naayer en Lies Klijn laten zien wat zij tijdens de cursus “Denktank” zoal doen. Deelnemers worden gevraagd actief mee te doen.

De bijeenkomst in de bibliotheek is gratis en voor iedereen die het leuk vind met taal-, reken- en andere spelletjes, bezig te zijn.

Aanmelden

Graag van te voren opgeven bij:

Bibliotheek Klazienaveen
Langestraat 123
7891GH
Tel: 0591-312915
info@bibliotheekklazienaveen.n