BERICHT VOOR JONGEREN GRATIS BISOSCOOP KAARTEN!

BERICHT VOOR JONGEREN: de film STORM, LETTERS VAN VUUR speciaal voor de kerken in UTOPOLIS. Voor jongeren gratis kaarten. Op 24 en 25 maart.

 

Op kosten van de kerk naar de film in Utopolis. Dat komt niet vaak voor. Maar er is dan ook wat bijzonders aan de hand. Dit jaar is het 500 jaar geleden dat Maarten Luther zijn 95 stellingen, 95 aanklachten richting de kerk, aan de kerkdeur in Wittenberg spijkerde. Niemand had toe al kunnen bekenken wat dat voor gevolgen zou hebben. De fantastische speelfilm STORM, LETTERS VAN VUUR speelt in de tijd van de Reformatie, de tijd van Maarten Luther.

De gezamenlijke kerken van Emmen staan dit jaar stil bij 500 jaar Reformatie. Om die periode van stevige protesten en aanklachten richting de kerk onder de aandacht te brengen, is één van de activiteiten de film STORM, LETTERS VAN VUUR die op vrijdag 24 maart en op zaterdag 25 maart in Utopolis in Emmen zal worden vertoond. Telkens om 18.45 uur.

De film speelt zich af in de middeleeuwse Lage Landen, waar de nog jonge Storm (Davy Gomez) ziet hoe zijn vader Klaas (Yorick van Wageningen) wordt gearresteerd.
 
Klaas is door de Inquisitie betrapt tijdens het drukken van een belangrijke, maar verboden brief van Maarten Luther. Storm weet te ontkomen met de originele drukletters en wordt zo ongewild het middelpunt van de jacht op de brief.

Reserveer nu alvast kaarten en dat kan door een mail te sturen naar: storm.utopolis.emmen@gmail.com.
Noem het aantal kaarten wat je wilt reserveren, noem de leeftijd of leeftijden en vermeld een telefoonnummer. Je krijgt dan zo snel als mogelijk een bevestiging van je reservering.