Belevenissenmarkt WijkKlik Emmerhout

  • De Lemzijde 87-88

WijkKlik heeft een nieuwe digikamer in bewonersbedrijf ‘Op Eigen Houtje’ De Lemzijde 87-88 en viert dat door op 20 september van 11.00-16.00 uur in en om Op Eigen Houtje een belevenissenmarkt te houden. Dit is mede mogelijk door de Lies van Urkprijs.

Er valt veel te beleven, creatieve mensen tonen hun hobby’s en hun producten zijn te koop, daarnaast worden workshops gegeven. Voor deelname aan de workshops kunt zich die dag tussen 11.00 en 12.00 bij de workshopleiders inschrijven. Uiteraard zullen verenigingen en stichtingen niet ontbreken.

Het bewonersbedrijf zet haar deuren wijd open en de verschillende daarin gevestigde bedrijven heten u welkom. Een hapje en een drankje bestellen kan in de ‘Tapiola’ waar Troubadour Edgar zal optreden. Later op de middag is er een demonstratie door de  rolstoeldansgroep van Albertje Daling.

Natuurlijk is de bibliotheek ook open. Op diverse plaatsen zullen kunstenaars hun werk presenteren. Voor kinderen is er een spelletjestent. Vanaf 13.00 uur komt Bertus Gepken, voor de liefhebbers, liedjes draaien op zijn kleine draaiorgel. Speciaal voor bewoners uit Emmerhout, Emmerschans en Angelslo zijn op het plein grondplekken te huur voor een 2e handsmarkt.

Aanmelden hiervoor kan via creatievehanden@live.nl of bellen 0591-546985 (na 18.30 uur).