Drive-in bioscoop

  • vanaf 21:00
  • Westeind 70

Zet de popcorn maar vast klaar! De parkeerplaats (P-Noord) achter bioscoop Kinepolis aan het Westeind verandert vrijdag 15 september in een heuse drive-in bioscoop.

Een enorm scherm wordt opgesteld en vanuit de auto kan de klassieker Gone In 60 Seconds worden bekeken. De vertoning van de film is tevens het startschot voor het evenement Emmen on Wheels.

Geen eigen auto?

Je hoeft de film niet per se vanuit je autostoel te bekijken: de organisatie overweegt zelf een aantal stoelen neer te zetten voor mensen die zonder heilige koe komen, wellicht mogen bezoekers zelf een klapstoeltje meenemen en/of worden i.s.m. autobedrijven enkele supercars en exclusieve modellen op het terrein geparkeerd (dat is de organisatie nog aan het uitzoeken, meer info volgt). 

Meer informatie

Er verrijst een scherm van 4 meter hoog en 9 meter breed op het parkeerterrein en er is ruimte voor ongeveer 1000 bezoekers. Een exacte ticketprijs moet nog worden bepaald. De film wordt waarschijnlijk vertoond rond 21.30 uur, dat is afhankelijk van de stand van de zon.

Meer informatie op de facebookpagina van Drive-in Bioscoop Emmen

Drive-inn bioscoop
Drive-inn bioscoop