Concert: The McCartney Years

  • vanaf 20:00
  • Hampshire Hotel Emmen

The McCartney Years is een door de jaren heen gaande, technisch verbazende en explosieve liveshow waarin de muziek van Paul McCartney wordt uitgevoerd, verspreid door de jaren heen van The Beatles tot Wings.

Hits zoals Hey Jude, Jet, Let It Be, Band On The Run, The Long And Winding Road, Live And Let Die, Lady Madonna en nog veel meer. 

Zelfs een aantal memorabele nummers die Paul McCartney tijdens de jaren ‘60 en ‘70 allemaal schreef en heeft uitgevoerd volgens de originele afspraken door een band die wereldwijd het publiek heeft vermaakt, met een persoonlijke toevoeging van de voormalige gitarist Denny Laine.

Elk liedje wordt live afgespeeld met niets vooraf opgenomen volgens de standaard die McCartney zelf in de vroege jaren zeventig heeft gesteld. 

Gegarandeerd dat dit een avond wordt waarbij je uit je stoel springt en klapt, zingt en meedanst op de muziek van een van de meest productieve artiesten van alle tijden in deze authentieke, tijdloze live concert ervaring!

Geprezen door de originele Beatles promotor, Mr. Sid Bernstein, als “The best on the scene”.

Voorprogramma

Six men on a mission. Dat is New Gig In Town (Eagles tributeband). Het begon allemaal in 2002 met de passie van 6 muzikanten voor de muziek van deze tijdloze Amerikaanse superband, inmiddels populair bij 3 generaties fans over de helde wereld. New Gig In Town streeft ernaar de muziek van de Eagles en de afzonderlijke leden zo respectvol en authentiek mogelijk te brengen met als doel om de sfeer en de sound van de fameuze WestCost stijl te recreëren.

Tickets

Datum: zaterdag 7 oktober 2017

Locatie: Hampshire Hotel Emmen

Zaal open: vanaf 20.00 uur

Tickets: €25,00 verkrijgbaar via www.eventics.nl

The McCartney Years (eigen foto).
The McCartney Years (eigen foto).