The Bake Shop Carrousel

The Bake Shop Presents! The Bake Shop Carrousel. 

Gastprogrammeur: Chris Moorman (Popronde Nederland).

18 maart, Nabershof Noordeind 21 Emmen.

Na een uitverkocht zaal tijdens de Herman Brood Academie On Tour, is het de hoogste tijd om deze geslaagde avond een passend vervolg te geven. Wie kunnen we daar beter voor inschakelen dan de enige echte Chris Moorman! Deze beauty met brains (een afgeronde studie aan de RUG) heeft al jarenlang een goed oog voor opkomend talent. Als voormalig tour manager van RONDÉ, huidig marketing manager bij Popronde EN Oranjepop en muzikant bij Daniel Cane & the Rebellion, heeft Chris zijn sporen in de (Nederlandse) muziekindustrie ruimschoots verdient. Als gastprogrammeur heeft hij de volgende drie acts geselecteerd, die op 18 maart in de Nabershof (Noordeind 21) ook nog eens voor het eerst in Emmen te bewonderen zijn: 

 Stefan Kollee: zijn eigenzinnige mix van rauwe folk en schizofrene americana doet wenkbrauwen fronzen en ruggen rillen. Kollee brengt, spaarzame, bijna Springsteen-esque nummers met geen andere attributen dan gitaar, stem en mondharmonica.

MILO: schrijft melodische, melancholische popsongs met invloeden van onder andere Elbow, the Beatles en Jeff Buckley. MILO begeleid zichzelf op gitaar, waarvoor hij ook studeert aan het conservatorium in Zwolle. Daarnaast is hij vaak te zien met een meerkoppige band achter zich die allemaal ook tweede en derde stemmen zingen om de muziek net dat beetje extra te geven.

Byron Bay: Polyfone, sfeervol, warm. Superrelatieven die passen by Byron Bay. Met een internationale Crowdfunded tour (door Duitsland, Spanje en Nederland) en in België voldoende airplay op zak, keert deze act terug naar Nederland. Ze zijn klaar om veel meer harten te veroveren met hun elektronische Folk-Pop.

The Bake Shop Carrousel is een maandelijks terugkerend evenement, want, zo zeggen  programmeurs en oprichters Evert Hoven en Harrie Wegkamp: ‘Er zijn zoveel getalenteerde acts, die verdienen niet alleen een plek om te spelen, die verdienen het ook om gehoord te worden!’

Wacht daarom niet langer, en bestel nu je kaarten voor The Bake Shop Presents! - The Bake Shop Carrousel. Tickets kosten in de voorverkoop slechts 6 euro (op de avond zelf 7,50 euro), en zijn verkrijgbaar via www.thebakeshop.nl.

Een overzicht van alle evenementen die The Bake Shop komende tijd organiseert:

15 april: The Bake Shop Presents! Smutfish/Smetvis met Melle de Boer

21 april: The Bake Shop Presents! Bartek Holland Tour / support Super Ego